Despre noi

Despre Ecorec Recycling

Infiintata in anul 2007, Ecorec Recycling pune baze trainice pentru un segment nou pe piata din Romania devenind, in anul 2009, unul dintre operatorii importanti autorizati in colectarea, tratarea si reciclarea Deseurilor de Echipamente Electrice si Electronice, detinand prin servicii si infrastructura excusivitate in zona de N-E a tarii.

In anul 2012, compania isi relanseaza serviciile pe piata deseurilor, devenind un colector impozant de deseuri reciclabile. Finalizand aplicabilitatea legislativa din Romania pe intreg lantul gestionarii deseurilor, incepand cu anul 2016 societatea devine si reciclator de materiale plastice.

Aflata in continua dezvoltare, compania investeste in spatii noi de productie, in echipamente cat si in formarea personalului, astfel incat la aceasta data sunt cuprinse si aplicate toate activitatile importante ale oricarui segment din acest domeniu.

Venind in intampinarea cerintelor legislative ce reglementeaza obiectivele nationale anuale privind valorificarea sau incinerarea in instalatii de incinerare cu valorificare de energie si, respectiv, reciclarea deseurilor de ambalaje, Ecorec Recycling administreaza si indeplineste in numele operatorilor economici responsabili aceste obiective stabilite prin Legea 249/2015, O.U.G. 196/2005 si Metodologiile de calcul al contributiilor datorate catre Fondul pentru Mediu.

despre ecorec recycling

Activitate certificata

Activitatea noastra este implementata, verificata si aliniata Certificarilor:

certificat 27001
certificat 18001
certificat 14001
certificat 9001

Nu uita, colegii nostri iti pot oferi solutii reale

Pentru orice tip de deseu detinut si/sau generat

Contacteaza-ne